Wilakkers

Piuslaan 68 in Eindhoven, ( Toon op kaart )

205 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Wilakkers, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Wilakkers foto

Op Wilakkers vind je 23 klassenfoto’s en 205 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Het schoolhoofd was juffrouw Van der Meer.

Het schoolhoofd was juffrouw Van der Meer. In de 1e klas juffrouw Buddemeyer, 2e klas juffrouw Van de Ven, 3e klas Swinkels, 4e klas juffrouw Van der Put, 5e klas Beurskens en 6e klas De Waal. Leuke school.

Wilakkers, 1969

Moet er nog even over nadenken.

Moet er nog even over nadenken. Grote liefde was Marieke de Vaan. Vele jaren later nog eens tegengekomen op de markt van Eindhoven. Beurskens was de enige die nog een beetje vertrouwen in mij had. Was eens op het dak geklommen en weigerde eraf te komen. Van de Meer heeft mijn moeder gebeld wat te doen. Ben er in de tussentijd toen zelf snel afgeklommen. Voetballen op het schoolplein : regelmatig ging er een ruit stuk. Kom nog wel eens langs deze school, en het geeft nog steeds een vreemd gevoel. De leraren die ik me nog herinner : De Waal : Kon mooie tekeningen op het bord maken maar ook gigantisch hard aan je oren trekken. Juf. Spelbos : Met haar eeuwige torpedo-vormige tas Van de Ven : TRUT Juf. Spoek : Zeer aardig Beurskens : OK. Had altijd zeer veel geduld met mij. Heb hem in de 5e en 6e klas gehad.

Wilakkers, 1977

Mijn vriendinnetjes/vriendjes waren Danny Bosch, Karin Bogers, Imke, Jesse, Ingrid etc.

Mijn vriendinnetjes/vriendjes waren Danny Bosch, Karin Bogers, Imke, Jesse, Ingrid etc. Leuke leraressen ook, oa juf vd Ven, Juf Kals, juf Bakker etc. Mijn eindjaar op deze school was 1992 omdat ik ging verhuizen. ik hoop danny, karin of andere weer een keertje te spreken, lijkt me leuk. Ben benieuwd wanneer er een reunie komt.

Wilakkers, 1987

?