Wethouder van der Zwaardschool

Pampusstraat in Rijsenhout, ( Toon op kaart )

16 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Wethouder van der Zwaardschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Wethouder van der Zwaardschool foto

Op Wethouder van der Zwaardschool vind je 1 klassenfoto’s en 16 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Klas 1 ging nog, klas 2 waardeloos, klas 3 meester Poots was ok, klas 4 waardeloos, klas 5 invaller juffrouw Aalmoes geweldig mens, klas 6 waardeloos.

Klas 1 ging nog, klas 2 waardeloos, klas 3 meester Poots was ok, klas 4 waardeloos, klas 5 invaller juffrouw Aalmoes geweldig mens, klas 6 waardeloos.

Wethouder van der Zwaardschool, 1972

Volgens mij stond ik veel op de gang :-( Meester Planken als ik mij niet vergis? Wel een leuke tijd gehad, ik woonde toen op een boerderij.

Volgens mij stond ik veel op de gang :-( Meester Planken als ik mij niet vergis? Wel een leuke tijd gehad, ik woonde toen op een boerderij. Ene Julia herinner ik mij nog.... Ook ene Bas, Rene.....

Wethouder van der Zwaardschool, 1979

Bart jeronimus

Eerst zat ik op school 7 maar na 1 jaar gingen we naar de wethouder van de zwaard school helemaal nieuw gebouwd midden in het dorp met meester flemming juffrouw tissing meester Poots en meester van de Brun ik zat in de klas met piet marbus Kees van den maden en nog vele anderen het was een gezellige tijd

Wethouder van der Zwaardschool, 1964

?