Wethouder Jan Blankenschool

populierenlaan 46 in Krommenie, ( Toon op kaart )

339 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Wethouder Jan Blankenschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Wethouder Jan Blankenschool foto

Op Wethouder Jan Blankenschool vind je 75 klassenfoto’s en 339 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Kan me nog enkele leerkrachten herinneren, zoals de heren Koopman, Vermeulen, van Duinen en de juf Veen-Cools.

Kan me nog enkele leerkrachten herinneren, zoals de heren Koopman, Vermeulen, van Duinen en de juf Veen-Cools. Heb een hele leuke tijd op deze school gehad, zou weleens willen weten wat er is geworden van Marco v.d. Wegen, Paul Veenis, Jurrien en Tjitske van Rinsum, Jacobien Vrieze, Lucienne , Lucia, Anette (ze woonde naast de school) en nog heel veel anderen.

Wethouder Jan Blankenschool, 1970

Ik heb daar les gehad van Dhr J Vermeulen en Dhr Rotschaffer.

Ik heb daar les gehad van Dhr J Vermeulen en Dhr Rotschaffer. Mijn mooiste herrinnering is de musical in de zesde klas: Adieu Paris.

Wethouder Jan Blankenschool, 1969

Ik heb geen echte favoriete herinneringen aan deze school Ik zat bij Coby van Leyen in de klas ben in de tweede klas blijven zitten Juf Romein was leuk en meester Stolting.

Ik heb geen echte favoriete herinneringen aan deze school Ik zat bij Coby van Leyen in de klas ben in de tweede klas blijven zitten Juf Romein was leuk en meester Stolting

Wethouder Jan Blankenschool, 1965

?