weth. Verwey mulo

sumatrastraat in Leiden, ( Toon op kaart )

42 scholieren

Bekijk de volledige pagina van weth. Verwey mulo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

weth. Verwey mulo foto

Op weth. Verwey mulo vind je 3 klassenfoto’s en 42 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Herinneringen aan heen en weer fietsen, noodstop bij de snoepwinkel op de hoek, voor niks naar school glijden tijdens ijzelbuien, want dan was de verwarming stuk.

Herinneringen aan heen en weer fietsen, noodstop bij de snoepwinkel op de hoek, voor niks naar school glijden tijdens ijzelbuien, want dan was de verwarming stuk. Jarenlang dezelfde docenten die allemaal meerdere vakken konden geven. Mevrouw Piket met steeds weer schriftelijke overhoringen, steeds weer handtekeningen eronder van je ouders. Ach, we spreken nu heus wel over de grenzen.

weth. Verwey mulo, 1965

1e klas, daarna gingen we over in de Louise de Coligny Scholengemeenschap.

1e klas, daarna gingen we over in de Louise de Coligny Scholengemeenschap. We zaten eerst ook nog in gebouwtjes naast de gunningschool en hoek Sumatrastraat/timorstraat?.

weth. Verwey mulo, 1967

Ondanks de stress door slechte rapporten, heb ik met plezier op deze school gezeten.

Ondanks de stress door slechte rapporten, heb ik met plezier op deze school gezeten. Heb heel veel gelachen met vriendinnen en vrienden. Om de één of andere reden, weinig aan mijn huiswerk gedaan, zoals je kunt zien aan het aantal jaren, dat ik op deze school heb doorgebracht. Ik ben getrouwd en heb een dochter van 29 en een zoon van 25 en werk als managementassistente bij het LUMC (voorheen AZL) te Leiden. Mijn hobby's: reizen en ik zit al meer dan 20 jaar op Spaanse les.

weth. Verwey mulo, 1961

?