wegwijzer, later carrillon

bachstraat in Leiden, ( Toon op kaart )

30 scholieren

Bekijk de volledige pagina van wegwijzer, later carrillon, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

wegwijzer, later carrillon foto

Op wegwijzer, later carrillon vind je 6 klassenfoto’s en 30 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik weet nog veel van deze tijd.

Ik weet nog veel van deze tijd.... juffrouw Alting, juffrouw Heil, meester Blom, meester Brouwer en natuurlijk de hoofdmeester van der Henst (van die scheve mond). De gemengde 5e en 6e klas, de musicals en natuurlijk knikkeren, spelletje met zoentjes, soms ruzie's en in een later stadium slagbal op het schoolplein. Lachen, ik ben benieuwd hoe het met iedereen is !

wegwijzer, later carrillon, 1973

Leuke school met mooie herinneringen.

Leuke school met mooie herinneringen. Vooral het laatste jaar in de zesde met hoofdmeester van der Hengst. Veel prijzen gewonnen met schoolsport o.a (eindelijk) eerste met slagballen. Een sport die ik daarna nooit meer heb beoefend. Van de kleine klas die we hadden herinner ik mij Robin America, Richard Bekkering, Martha, Frederik, Albert en Louise.

wegwijzer, later carrillon, 1975

Onwijs leuke tijd gehad vooral ook het laatste jaar en Robert wat leuk dat je mij nog kent.

Onwijs leuke tijd gehad vooral ook het laatste jaar en Robert wat leuk dat je mij nog kent.Jou ken ik ook nog goed,en wat hadden wij een leuke klas.mailto:van punt kuilenburg staart van een aap planet punt nederland

wegwijzer, later carrillon, 1973

?