Weet ik niet meer (kleuterschool)

Maria in Campislaan in Assen, ( Toon op kaart )

4 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Weet ik niet meer (kleuterschool), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Weet ik niet meer (kleuterschool) foto

Op Weet ik niet meer (kleuterschool) vind je 2 klassenfoto’s en 4 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Weet niet meer hoe de school heet.

Weet niet meer hoe de school heet. Onze flat er recht tegenover stond en de lagereschool stond aan de andere kant van de flat. De flat stond er precies tussen in. Straatnaam M. in Campislaan. Weet iemand anders het wel laat het me dan even weten!

Weet ik niet meer (kleuters..., 1967

Weet ook niet meer hoe de kleuterschool heette, maar het moet deze wel zijn.

Weet ook niet meer hoe de kleuterschool heette, maar het moet deze wel zijn. Bij een dierenartsencentrum in de buurt. We woonden vlakbij de kleuterschool in dezelfde woonwijk als je Assen binnenkwamt via Maria in campislaan vanuit Smilde wat nu niet meer kan. Heb nog wel fotos van klasgenoten, maar hoe ze heetten I dont know. Vond het erg leuk in Assen.

Weet ik niet meer (kleuters..., 1974

Ik herinner me zuster Wobina en Ans Blaauwbroek, die -denk ik- stage liep als kleuterjuf.

Ik herinner me zuster Wobina en Ans Blaauwbroek, die -denk ik- stage liep als kleuterjuf. Ik was eens erg hard gevallen op het schoolplein en juf Ans is half Assen met me doorgefietst met een bloedend hoofd. Het ziekenhuis wilde me niet aannemen omdat ik niet door de huisarts was gestuurd. Ik heb nog een klassefoto.

Weet ik niet meer (kleuters..., 1962

?