Watervlietschool (openbaar lager onderwijs)

Wijkerstraatweg in Velsen-Noord, ( Toon op kaart )

138 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Watervlietschool (openbaar lager onderwijs), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Watervlietschool (openbaar lager onderwijs) foto

Op Watervlietschool (openbaar lager onderwijs) vind je 36 klassenfoto’s en 138 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb de 1e drie jaar in de klas van juffrouw De Kruif (later mw.

Ik heb de 1e drie jaar in de klas van juffrouw De Kruif (later mw. Stevens) gezeten. Daarna bij mw. Edeling, dhr. Kamphuis en en het hoofd van de school de heer Bosua. Medeleerlingen waren o.a. Henny Meijer, Ida Smit, Sandra Huigen, Rob Dekker, Bert Arnold, Margriet Zalm, Rita v.d. Steeg, Rita Bakker, Els Broekhof. Ik heb van de hele periode op de lagere school maar 2 schoolfoto's, waarvan ik er 1 heb geplaatst. Na de 6e klas zijn we met een grote groep naar de Willem de Zwijgerschool gegaan.

Watervlietschool (openbaar ..., 1961

mijn favorite herinnering is het jaar dat wij les hadden van de Hr.

mijn favorite herinnering is het jaar dat wij les hadden van de Hr.Kamphuis in de dependance van de ir.Krijgerschool.

Watervlietschool (openbaar ..., 1955

Leuke school en leuke klas.

Leuke school en leuke klas. Helaas weinigen terug gezien later vanwege verhuizing naar Heemskerk. Ik zou evenals enkele klasgenoten ook naar IJmuiden naar de Mulo, maar door de verhuizing ben ik toen naar Beverwijk naar de Mulo gegaan. De enige van de lagere school die ook op de Plantage Mulo zat , was Willie Zeeuw. Ingrid Smit, Rita van der Steeg, Rita Bakker, Ida Smit waren enkele klasgenoten die ik mij zo ineens herinner. Als ik de klassefoto uit de zesde klas bekijk, komt de rest van de namen wel weer bovendrijven.

Watervlietschool (openbaar ..., 1961

?