Waterdael-College, Kanaalstraat

Kanaalstraat 12 in Someren, ( Toon op kaart )

51 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Waterdael-College, Kanaalstraat, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Waterdael-College, Kanaalstraat foto

Op Waterdael-College, Kanaalstraat vind je 1 klassenfoto’s en 51 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Heey mensen.

Heey mensen.. ik heb op deze school echt een super leuke tijd gehad. Ging vooral veel om met Astrid van Gaal, Linda van Lierop, Inge van seggelen, Danielle Ghielen, Natasja jöris van wat ik me zo snel kan herinneren. Was toen niet zo dol op leren dus vond de meeste leraren en leraressen toen echt allemaal niks maar meneer van der Loo hielp ons altijd onder het proefwerk dus die vonden we wel relaxed. Tja en schoolliefdes.. haha.. waar zal ik beginnen.. pubertijd he..

Waterdael-College, Kanaalst..., 1990

Lang leve de lol.

Lang leve de lol

Waterdael-College, Kanaalst..., 1986

dat de LAS overging naar't Waterdael en we dus naar een andere grotere lokatie gingen.

dat de LAS overging naar't Waterdael en we dus naar een andere grotere lokatie gingen. Heb er wel'n fijne tijd gehad naar mijn herinering veranderde er niet zo veel na het samen gaan van de scholen. een paar andere leerkrachten en af en toe naar een van de andere lokatie van't waterdael voor lessen maar dat was het dan ook.

Waterdael-College, Kanaalst..., 1994

?