Wartburg College / Revius College

Piccolo 50 in Rotterdam, ( Toon op kaart )

401 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Wartburg College / Revius College, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Wartburg College / Revius College foto

Op Wartburg College / Revius College vind je 20 klassenfoto’s en 401 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Heb op de Jacobus Revius gezeten wat volgens mij de voorloper was van het revius college.

Heb op de Jacobus Revius gezeten wat volgens mij de voorloper was van het revius college. Heb MAVO gedaan, hierna de A opleiding voor verpleegkundige, ben in 1998 overgestapt naar de ict. Ben nu ict-consultant bij een klein ict bedrijf (www.tims.nl) Ik heb een geweldige tijd gehad. Bestaan de leraren Mol, Vedder etc allemaal nog :-)

Wartburg College / Revius C..., 1986

Toen ik begon heette het Jacobus Revius en toen ik er af ging viel de school onder het Wartburgcollege.

Toen ik begon heette het Jacobus Revius en toen ik er af ging viel de school onder het Wartburgcollege. Maar voor mij is het altijd de Revius gebleven

Wartburg College / Revius C..., 1992

zitten mn liga's nog in mn kluisje ? volgens mij ben ik ze vergeten eruit te halen, misschien dat mn gymspullen er ook nog wel bij liggen.

zitten mn liga's nog in mn kluisje ? volgens mij ben ik ze vergeten eruit te halen, misschien dat mn gymspullen er ook nog wel bij liggen. de vinder (m/v) mag de liga's opeten !

Wartburg College / Revius C..., 1992

?