Wartburg College

Maria Montessorilaan 3 in Dordrecht, ( Toon op kaart )

181 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Wartburg College, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Wartburg College foto

Op Wartburg College vind je 9 klassenfoto’s en 181 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De gymlessen in de Deetoshal met Van Deelen!.

De gymlessen in de Deetoshal met Van Deelen!

Wartburg College, 1993

Dat ik er bijna elke les van meneer Slabbekoorn dr of uitgestuurd werd of 4 keer het orderegelement mee naar huis kreeg.

Dat ik er bijna elke les van meneer Slabbekoorn dr of uitgestuurd werd of 4 keer het orderegelement mee naar huis kreeg. En verder natuurlijk ook mn klas en vriendinnen die ik best wel mis :'( Kheb er maar 1 jaar op school gezeten ben daarna naar de Guido gegaan.

Wartburg College, 1995

Geweldige tijd gehad op deze school.

Geweldige tijd gehad op deze school. Fauvorite docenten: Van der Wulp: unieke man; hij kon je straf geven zonder dat je het erg vond Hark: Iedereen vond hem te streng, maar achteraf enorm veel bij hem geleerd. Apart gevoel voor humor. Euyen: Wie hem kent, begint al te lachen bij het lezen van zn naam. Nu op MBO weer les van hem. Tante Ans: Je kreeg hoofdpijn als je haar stem hoorde, alleen ze heeft het hart op de goede plek. Later op Hoornbeeck weer "les" van gehad. Den Besten: Nadat wij 's nachts (samen met Herman Wander, Hugo van Meeuwen, Matthijs Waleboer etc.) De boel hadden wakker gemaakt, presteerde deze man het om eerst zijn pak met stropdas aan te trekken voordat hij ons terecht kwam wijzen. Geweldige week trouwens Ameland.

Wartburg College, 1996

?