W J Driessen

F. Wiedijk Jzn.straat 1 in Grootschermer, ( Toon op kaart )

54 scholieren

Bekijk de volledige pagina van W J Driessen, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

W J Driessen foto

Op W J Driessen vind je 3 klassenfoto’s en 54 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Juf Lia, Meester Huub en Meester Kiel (met z'n eeuwige shaggies).

Juf Lia, Meester Huub en Meester Kiel (met z'n eeuwige shaggies). Sonja Bergsma, Collete Selman (met haar grote fobie voor spinnen), Otteliene Keunen, Arjen (de grote liefde van elk meisje uit onze klas), Wim Kroes (met z'n blindendarmontsteking), Cyril van Dongen en Jolanda Smit. Al met al een prachtige tijd vol met hinkelen, touwtje springen, knikkeren, elastieken en stand in de mand.

W J Driessen, 1977

leuke tijd op zo'n kleine school.

leuke tijd op zo'n kleine school. Iedereen kent mekaar en speelde met elkaar . Wat mij bij gebleven is dat ik het knikkeren erg leuk vond en dat dit op een heeeeeeeeeeeele andere wijze werdt gespeeld dan elders.

W J Driessen, 1975

Mientje Boekel waar iedereen 'Nah' tegen zei.

Mientje Boekel waar iedereen 'Nah' tegen zei. Meester Folkers in de noodlokalen. Nieuwbouw (waar we een toneelstukje voor hadden opgevoerd eindigend met iets van 'we wensen een nieuw lokaal). Meester Kiel in klas 5 en 6. Koffiedienst waarbij je koffie mocht rondbrengen die je bij mevrouw Kiel ging ophalen. Je mocht dan met een vriendinnetje in de pauze binnen blijven. Ik herinner me dat we een potje met kwik hadden. Als je dat omkieperde werden dat tientallen 'losse' druppels. Knikkeren waarbij wel 5 of meer kinderen tegelijkertijd van ca. 3 meter afstand jouw grote knikker probeerden te raken. En als dat niet lukte had je een enorme hoeveelheid kleine knikkers verdiend (in die grote kuil erachter! Sinterklaas waarbij ik een singletje van BZN ('Mon anour') kreeg. Vriendinnen: Gabriella Jonk, Sandra Bakker(die is trouwens vandaag 25/4 jarig, herinner ik me), Saskia en Petra Roele, Annelies Brouwer, Ina Kroes, Sarah Oram, Annie van Veen.

W J Driessen, 1973

?