W A van`` Lieflandschool

Delft 77 in Assen, ( Toon op kaart )

13 scholieren

Bekijk de volledige pagina van W A van`` Lieflandschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

W A van`` Lieflandschool foto

Op W A van`` Lieflandschool vind je 0 klassenfoto’s en 13 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

het was een leuk school en was een mooie tijd en leuke meester s en jufvrouw s daar ik goede herinnneringen aan deze scool.

het was een leuk school en was een mooie tijd en leuke meester s en jufvrouw s daar ik goede herinnneringen aan deze scool

W A van`` Lieflandschool, 1980

was leuk.

was leuk

W A van`` Lieflandschool, 1987

In januari 1974 begonnen als meester op de W.

In januari 1974 begonnen als meester op de W.A. van Lieflandschool te Assen. (zie foto vroeger. De school stond destijds aan de Gratamastraat. Allemaal leerlingen van 11 en 12 jaar, maar een jaar later al werkend met de grote jongens en meiden. In 1977 met drie groepen verhuisd naar Pinokkio op het terrein van Hendrik van Boeijen. Nog steeds werkend met de oudere leerlingen. De eerste ontwikkelingen van het voortgezet speciaal onderwijs aan zeer moeilijk lerenden, waar we als Pinokkio team een flinke bijdrage hebben geleverd, samen met vso collega's van andere scholen in de provincie Drenthe en Groningen. In 1984 naar onze nieuwe school aan de Delft 77. Jaren lang de stages voor de leerlingen geregeld en een netwerk opgebouwd met instanties als van Boeijen, De Leite en Alescon. Vanaf 1990 vanuit mijn functie als adjunct directeur ingezet voor personeelszaken. Vier dagen voor de klas en een halve dag directietaken. Langzamerhand steeds meer ambulate taken, aangevuld met adv vervanging in alle groepen (heb ik heel veel van geleerd). Vanaf 2001 directeur.

W A van`` Lieflandschool, 1974

?