W A V Liefland School

Paterswoldseweg 131 in Groningen, ( Toon op kaart )

10 scholieren

Bekijk de volledige pagina van W A V Liefland School, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

W A V Liefland School foto

Op W A V Liefland School vind je 8 klassenfoto’s en 10 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

vond het heel leuk op deze school door de verhuizing moest ik ook veranderen van school heb een fijne herrining aan michel kanninga elisa conraad aleta ruiter inge radema en de leerkrachten.

vond het heel leuk op deze school door de verhuizing moest ik ook veranderen van school heb een fijne herrining aan michel kanninga elisa conraad aleta ruiter inge radema en de leerkrachten

W A V Liefland School, 1994

Na het eindexamen van de Pedagogische Academie ben ik in augustus 1973 gaan werken op deze school voor zml.

Na het eindexamen van de Pedagogische Academie ben ik in augustus 1973 gaan werken op deze school voor zml. In het begin was ik "juf Okken" , daarna "juf Janneke" of "juf Waalkens". Ik heb altijd met veel plezier voor de klas gestaan, eerst in een volledige baan, later een duo-baan. Vanaf maart 1993 ben ik ook ambulante begeleiding gaan doen en remedial teaching, naast mijn duobaan. Nu ben ik gedetacheerd vanuit de Van Lieflandschool en zit ik te werken vanuit het Dienstencentrum REC Noordoost in Haren. Wij verzorgen van daaruit de ambulante begeleiding voor kinderen in cluster 3 (de kinderen met een lichamelijke handicap,verstandelijke handicap en langdurig zieke kinderen) die naar een reguliere basisschool gaan. Ik kom wel regelmatig nog op de Van Lieflandschool, maar dan vooral om ouders te laten zien wat er op de Van Lieflandschool aan onderwijs gegeven wordt. Ook ga ik altijd naar de schoolfeesten voor de (oud)leerlingen, omdat onze beide pleegkinderen Tomwat en Emma Kelbulan ook op de Van Liefland gezeten hebben en dit jaarlijkse feest niet willen missen. Meestal gaan onze andere 2 kinderen, Kelly en Naomi, met mij mee naar het feest. We zien dan veel "oude" bekenden.

W A V Liefland School, 1973

Ja.

Ja

W A V Liefland School, 1989

?