VSO/LOM-school De Schutse

Pomonalaan 45 in Bergen op Zoom, ( Toon op kaart )

42 scholieren

Bekijk de volledige pagina van VSO/LOM-school De Schutse, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
VSO/LOM-school De Schutse foto

Op VSO/LOM-school De Schutse vind je 2 klassenfoto’s en 42 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

als mentoren heb ik gehad: Dhr.

als mentoren heb ik gehad: Dhr. Wessels, Juffrouw Vrolijk en verder weer ik het niet meer.

VSO/LOM-school De Schutse, 1997

Waaassaaaa, hier Philco Melkert!!!Weekkaarten waren echt de BOM!!! Totdat ik een DAGKAART kreeg, da's minder! Hahahahaa, neej hoor! Toppie school en de groeten aan alle leraren en de zoon van van der Linden! (Toen in de aula was altijd wel relax) MZZLS.

Waaassaaaa, hier Philco Melkert!!!Weekkaarten waren echt de BOM!!! Totdat ik een DAGKAART kreeg, da's minder! Hahahahaa, neej hoor! Toppie school en de groeten aan alle leraren en de zoon van van der Linden! (Toen in de aula was altijd wel relax) MZZLS... PHILCO

VSO/LOM-school De Schutse, 1996

Hele goede voor opleiding zeker een gezellige en goede tijd gehad,Vooral na de gim even een broodje halen, en lekker wat later in de klas komen.

Hele goede voor opleiding zeker een gezellige en goede tijd gehad,Vooral na de gim even een broodje halen, en lekker wat later in de klas komen. Ook ik was de eerste die er examen deed, Dit moesten we doen in goes, namen om niet te vergeten waldrik, piet, luck,neefs,beekers,esther,mario,

VSO/LOM-school De Schutse, 1986

?