Vrye School Peelland

Helmondselaan 71 in Helmond, ( Toon op kaart )

36 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Vrye School Peelland, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Vrye School Peelland foto

Op Vrye School Peelland vind je 2 klassenfoto’s en 36 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik zat in de leukste klas, van meester Eugène! Geweldige tijd was dat.

Ik zat in de leukste klas, van meester Eugène! Geweldige tijd was dat.

Vrye School Peelland, 1980

IK HEB VEEL GOEDE HERINNERINGEN AAN DEZE PERIODE!! kLEUTERKLAS JUFFIE INGEBORG EEN FANTASTISCHE JUF!!! EN MIJN HARTSVRIENDIN WAS TOEN NOORTJE.

IK HEB VEEL GOEDE HERINNERINGEN AAN DEZE PERIODE!! kLEUTERKLAS JUFFIE INGEBORG EEN FANTASTISCHE JUF!!! EN MIJN HARTSVRIENDIN WAS TOEN NOORTJE. lATER WERD JANNEKE BERLAGE MIJN HARTSVRIENDIN WAARMEE IK VEEL HEB MEEGEMAAKT EN GEDEELD!! WE HADDEN EEN FANTASTISCHE KLAS EN MEESTER!!!IK HAD VEEL VRIENDEN EN VRIENDINNEN, NAMEN WISSELEND PER PERIODE. DE NAMEN DIE NU (VERDER) HET EERST IN ME OPKOMEN ZIJN, WOUTER, NIENKE, MICHIEL, SJOERD, MARTIJN EN ZO KAN IK EIGENLIJK NOG WEL EVEN DOORGAAN. ENNE LAST BEST.. MIJN EERSTE VRIENDJE KOEN BIEMANS, NIET TE VERGETEN. IK BEN BENIEUWD HET LIJKT ME LEUK OM ENKELE ZO TE ONTMOETEN EN WIE WEET KOMT ER NOG EENS EEN REUNIE...

Vrye School Peelland, 1981

lonneke en nienke waren mijn vriendinnen.

lonneke en nienke waren mijn vriendinnen.ik ben ook nog verliefd geweest op sjoerd v/d bosch.ik zat ook bij meester eugene in de klas.

Vrye School Peelland, 1981

?