Vroonesteinschool

Lohengrinhof 15 17 in Nieuwegein, ( Toon op kaart )

116 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Vroonesteinschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Vroonesteinschool foto

Op Vroonesteinschool vind je 6 klassenfoto’s en 116 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Het klopt dat ik in de klas met Pascal, Jacqueline, en Djoeke, volgens mij hadden we ook nog Jose, Rebecca, Alice, Edith, Bart, Lisa en Robert.

Het klopt dat ik in de klas met Pascal, Jacqueline, en Djoeke, volgens mij hadden we ook nog Jose, Rebecca, Alice, Edith, Bart, Lisa en Robert. Wij zaten met zijn elven in de klas. Het schoolreisje in klas 6 naar Limburg kan ik nog herinneren. Ik heb met niemand contact, de enige die ik wel eens zie is jouw moeder. Ik heb dus geen idee wat er van de rest van de klasgenoten is geworden. Ik woon in Nieuwegein en werk in Utrecht en Pascal wat let je om een reunie te organiseren.

Vroonesteinschool, 1978

onze wijk was net nieuw en we woonden er allemaal nog maar net.

onze wijk was net nieuw en we woonden er allemaal nog maar net. toen wij, mijn zusje Petra en mijn broertje Frits op deze school kwamen was dat nog in het oude noodgebouw richting winkelcentrum, niet in het park maar er vóór naast het bejaardentehuis. ik zat in de allereerste klas ooit van de Vroonesteinschool. Later toen ik er net af was kwam mijn jongste broertje Rudi ook. dit was in het 'nieuwe gebouw'. Namen die ik me herinner zijn Petra (Pietje) van de Kant, Cynthia Banens, Frank van de Plas, Hugo Borst, Jessica, Lia (van Rooyen?) Wim (Vendrig? woonde tegenover Hugo, hadden ook een boerderij) Bruno, Frank Konijn, Ronald, Hannelore (vriendin van mijn zus Petra). eerst hadden we meester Coppens en daarna juf / mevrouw Huijden ?

Vroonesteinschool, 1974

Meester Jan Mevrouw Ricky Reeder (Goed geschreven?????).

Meester Jan Mevrouw Ricky Reeder (Goed geschreven?????)

Vroonesteinschool, 1975

?