vroegere HBS

HBS laan in Oud-Beijerland, ( Toon op kaart )

289 scholieren

Bekijk het volledige profiel van vroegere HBS, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 75
  • Schoolgenoten 289

Op vroegere HBS vind je 75 klassenfoto’s en 289 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 237

Ik herinner me nog Tjalma (zei...

Ik herinner me nog Tjalma (zei na een moeilijke wiskunde opgave vaak "leuk he?"), Maaskant (wiskunde; hamerde altijd op "rrrrrrekenvaardigheid" en had zo'n leuk klapbrilletje), Wiegand (wiskunde, later conrector), Graafmans (Natuurkunde), Zelm of Zalm (Wiskunde in brugklas, later Scheikunde), Osseweier (Harry Badmuts: Frans), Grinn (Frans), de oude de Liefde, Carlo de Liefde (grondoefeningen), en natuurlijk de technische medewerkers (Frolic, Bonzo). Dan was er ook nog Wilbers (Nederlands), die wel leuk les gaf. Haar favorieten waren blijkbaar Jan Wolkers en "Liesje in Luiletterland" van Remco Campert. In de brugklas had ik ook nog Beest voor Engels.

2002, Deleted

bijnamen van leraren/leraresse...

bijnamen van leraren/leraressen: Mevr Spaarkogel (Eng): Miss Nose Mevr v.d.Werve(Gesch): Kamerolifantje Mhr v.d.Heiden (Ned): de Buffel

2002, Deleted

Maar 2 jaar op deze school gez...

Maar 2 jaar op deze school gezeten, vooral aan de 2e klas heb ik goede herinneringen. Het was een zeer harmonieus geheel, eigenlijk viel niemand buiten de boot.

2002, Deleted
?