Vrijzinnig Christelijk Lyceum

Van Stolkweg 35 in Den Haag, ( Toon op kaart )

522 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Vrijzinnig Christelijk Lyceum, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 59
  • Schoolgenoten 522

Op Vrijzinnig Christelijk Lyceum vind je 59 klassenfoto’s en 522 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 252

hallo,luitjes.gaarne een react...

hallo,luitjes.gaarne een reactie op mijn inschrijving. ik ben harold vd burg heb bij jan ponsen, cees moes, ankie kieviit,appie israell. dave de bats. nancy lockhorst, in de periode 1969-1978

2002, Deleted

Niet echt. Het enige wat mij n...

Niet echt. Het enige wat mij nog bijstaat is de geschiedenisleraar Kaas. Als straf moest je op een proefwerkvel voor de klas op de grond zitten. Verder nog wiskundeleraar Bart ?. De enige leraar die je bij zijn voornaam mocht noemen. Heb slechts 3 jaar volgehouden en daarna mijn "carriere" op het Nederlansch Lyceum afgemaakt.

2002, Bob

Errug goede herinneringen aan ...

Errug goede herinneringen aan 2 skireizen, weekje Parijs met dhr...!?, 2x mentor voor brugklaskampen, Ardennenkamp, noem maar op. Wie weet meneer Oei nog? en "als je Frankrijk je grammatica niet beheerst, dan sta je met je mond vol tanden..."

2002, Harro
?