Vrije Schoolonderwijs

Wilhelminasingel 13 15 in Nijmegen, ( Toon op kaart )

34 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Vrije Schoolonderwijs, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Vrije Schoolonderwijs foto

Op Vrije Schoolonderwijs vind je 2 klassenfoto’s en 34 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

fdg.

fdg

Vrije Schoolonderwijs, 1982

Hoe zwaar kan een school op jouw schouders rusten Hoe veel donkere wolken kan een school creëren Hoeveel wonden kan een school in jouw branden De vrije school Nijmegen laat een onuitwisbare indruk op mijn achter.

Hoe zwaar kan een school op jouw schouders rusten Hoe veel donkere wolken kan een school creëren Hoeveel wonden kan een school in jouw branden De vrije school Nijmegen laat een onuitwisbare indruk op mijn achter...Vreemd eigelijk, ik 'verdwaalde' altijd... Leraren: Bouvy, v Hal, Moorman, Ebskamp, v Bronkhorst Mede-leerlingen: Christiaan, Kolja, Misja, Annelore en nog een paar... Laat ik er nog één woord aan vuil maken: VERSCHRIKKELIJK

Vrije Schoolonderwijs, 1986

Ik heb een goede tijd op het Karel de Grote college gehad, in het laatste schooljaar met zeven ivo-diploma's geslaagd (Nederlands, Engels, Geschiedenis, Aardrijkskunde, Wiskunde, Tekenen en Handarbeid) en geen onvoldoendes op het eind-rapport.

Ik heb een goede tijd op het Karel de Grote college gehad, in het laatste schooljaar met zeven ivo-diploma's geslaagd (Nederlands, Engels, Geschiedenis, Aardrijkskunde, Wiskunde, Tekenen en Handarbeid) en geen onvoldoendes op het eind-rapport. Wat ik nooit meer zal vergeten zal, is de Geologieweek in Belgie (9e klas). Wat een drama, in die grotten...

Vrije Schoolonderwijs, 1999

?