Vrije School Kennemerland

Weltevredenstraat 9 in Haarlem, ( Toon op kaart )

98 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Vrije School Kennemerland, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Vrije School Kennemerland foto

Op Vrije School Kennemerland vind je 8 klassenfoto’s en 98 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De laatste jaren op deze school waren voor mij absoluut niet leuk en eigenlijk heb ik alleen goede herinneringen aan de kleuterjaren.

De laatste jaren op deze school waren voor mij absoluut niet leuk en eigenlijk heb ik alleen goede herinneringen aan de kleuterjaren. Aan het eind van de vijfde klas heb ik van de een op de andere dag besloten nooit meer naar deze school te gaan. Van deze beslissing heb ik nooit spijt gehad! Op dat moment was ik heel erg onzeker en had totaal geen zelfvertrouwen meer. Maar ik ben ontzettend trots op wat ik sindsdien heb bereikt; op eigen kracht! Sjoske, ik ben blij dat je in die jaren mijn vriendin bent geweest. Ik ben benieuwd hoe het mijn klasgenoten van toen is gegaan en hoe zij terug kijken op deze school.

Vrije School Kennemerland, 1982

7 jaar lang stoere verhalen van Hans Damen.

7 jaar lang stoere verhalen van Hans Damen. Honkballen in de pauzes in het park. Toneelstukken, eurithmie en de weekopening, verkering met Femke, naar school fietsen met Jacob. Jonah, Sanne en Floor, iedereen was op 1 van die 3 verliefd of later Judith en Femke. Ook leuke tijden met alle jongens gehad (maarten, olivier, guido, jacob, ivo, jochem, tom).

Vrije School Kennemerland, 1986

Ik heb de gehele vrije school doorlopen vanaf de kleuterklas bij "Juffie Machteld" tot klas 1 t/m 7 bij "Meester Hans".

Ik heb de gehele vrije school doorlopen vanaf de kleuterklas bij "Juffie Machteld" tot klas 1 t/m 7 bij "Meester Hans". Het was altijd heel gezellig en ik heb nooit problemen gehad met de klas.

Vrije School Kennemerland, 1986

?