Vrije School Haarlemmermeer

Hammarskjoldstraat 230 A in Hoofddorp, ( Toon op kaart )

7 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Vrije School Haarlemmermeer, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
Vrije School Haarlemmermeer foto

Op Vrije School Haarlemmermeer vind je 0 klassenfoto’s en 7 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

we hadden echt een superklas.

we hadden echt een superklas. ik denk er nog vaak aan terug hoe meester douwe in zijn kastje dook om zijn duitse broer eruit te halen echt geniaal.

Vrije School Haarlemmermeer, 1989

Heb hier een jaar gezeten in de eerste klas, bij meester Douwe.

Heb hier een jaar gezeten in de eerste klas, bij meester Douwe. Namen die ik me nog herinner (maar of ze kloppen...?): Anner Jan, Hendrik Jan, Wouter, Tasmin, Masja, Jamila, Jacqueline, Sean. Het was het eerste jaar in een nieuw gebouw, als ik het me goed herinner. Mijn broertje en zusjes zaten in de peuter- en kleuterklas. Na dit jaar verhuisde mijn familie (helaas)naar Eindhoven. Wat me sterk is bijgebleven is dat ik nog een paar keer tekeningen en briefjes van de klas gekregen.

Vrije School Haarlemmermeer, 1990

De stomste school ooit.

De stomste school ooit. Vond er niks aan. Werd gepest, dat is alles wat ik me herinner. Oja, en broodjes bakken 1x per week waar ik een keer heel ziek van ben geworden.

Vrije School Haarlemmermeer, 1996

?