vrije Scholen voor Buitengewoon Onderwijs VZW

Sint-Elisabethlaan 20 in Wijchmaal, ( Toon op kaart )

2 scholieren

Bekijk de volledige pagina van vrije Scholen voor Buitengewoon Onderwijs VZW, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

vrije Scholen voor Buitengewoon Onderwijs VZW foto

Op vrije Scholen voor Buitengewoon Onderwijs VZW vind je 0 klassenfoto’s en 2 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik ging met Fien van Heusden om.

Ik ging met Fien van Heusden om. Nadia Tysiack was een behoorlijk aanwezig meisje. Mijn favoriete lerares was Paula Driessen. Is ook mijn vriendin geworden . Heb nog veel contact met haar gehad toen ik ging trouwen. Ze is ook meter van mijn dochter geworden. Maar nu heb ik al 18 jaar geen contact meer met haar . Ik weet ook niet hoe of wat het met haar geworden is. Heb geprobeert contact te zoeken door kerstkaarten te versturen maar krijg geen antwoord terug. Schoolliefdes had ik daar geen.

vrije Scholen voor Buitenge..., 1974

ik was intern en heb in de tijd dat ik er op school zat mijn vader verloren,had er een zeer goede vriendinnen zoals Martine,Godelieve,Anja enz.

ik was intern en heb in de tijd dat ik er op school zat mijn vader verloren,had er een zeer goede vriendinnen zoals Martine,Godelieve,Anja enz... De school juf was Paula Driesen,Astrit joosten enz... Het einde van het schooljaar was supper zeker toen we naar Oosterijk zijn geweest en mijn lievelings groepsleidster die ging meer toen. 5 jaar op de laagereschool en 7 jaar op beroepsonderwijs. Hoop dat er iemand is die zich mij nog kent?

vrije Scholen voor Buitenge..., 1971

?