VRIJE BASISSCHOOL ST.-PIETER

Grote Nieuwedijkstraat 58 in Mechelen, ( Toon op kaart )

2 scholieren

Bekijk de volledige pagina van VRIJE BASISSCHOOL ST.-PIETER, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

VRIJE BASISSCHOOL ST.-PIETER foto

Op VRIJE BASISSCHOOL ST.-PIETER vind je 0 klassenfoto’s en 2 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

de onbevangen jaren zestig heb ik daar meegemaakt van in de kleuterklas tot het zesde leerjaar.

de onbevangen jaren zestig heb ik daar meegemaakt van in de kleuterklas tot het zesde leerjaar. Namen van leraren dat ik mij herinner:mr. de wachter (5e en 6e leerjaar)mr.thielemans (1e en 2e lrj.) de leerkracht van 3e en 4e ontgaat me maar ik denk mr.de rijdt of zoiets...wie ik me nog goed herinner is meester decock.is tijdens het schooljaar dat ik in zijn klas zat overleden (c.a.1963-1964 dacht ik) het is daardoor dat mij hem goed herinner want dat maakte op mij (als jongetje van 6 jaar) een diepe indruk

VRIJE BASISSCHOOL ST.-PIETER, 1963

hallo wil graag oude foto's van mij zien want heb geen niet meer als iemand mij kan helpen en zou ik ook mijn oude klasgenoten terug willen zien en wat ze nu aan het doen zijn in het dagelijks leven.

hallo wil graag oude foto's van mij zien want heb geen niet meer als iemand mij kan helpen en zou ik ook mijn oude klasgenoten terug willen zien en wat ze nu aan het doen zijn in het dagelijks leven

VRIJE BASISSCHOOL ST.-PIETER, 1986

?