Vrij Technisch Instituut (VTI) Leuven

Dekenstraat 3 in Leuven, ( Toon op kaart )

11 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Vrij Technisch Instituut (VTI) Leuven, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Vrij Technisch Instituut (VTI) Leuven foto

Op Vrij Technisch Instituut (VTI) Leuven vind je 0 klassenfoto’s en 11 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb hier hotel school gedaan in het beroeps.

Ik heb hier hotel school gedaan in het beroeps.

Vrij Technisch Instituut (V..., 1992

ging nogal veel om met van cauwenbergh an,was nogal een stille,ik volgde de opleiding hotel, vermaelen marleen zat ook nog bij mij in de klas, romain michel ooken nog andere waar ik de naam niet meer kan van herineren,mijn favoriete leraar was de heer del

ging nogal veel om met van cauwenbergh an,was nogal een stille,ik volgde de opleiding hotel, vermaelen marleen zat ook nog bij mij in de klas, romain michel ooken nog andere waar ik de naam niet meer kan van herineren,mijn favoriete leraar was de heer delcon van het derde jaar.

Vrij Technisch Instituut (V..., 1980

Op mijn 12 jaar ben ik op deze school terecht gekomen.

Op mijn 12 jaar ben ik op deze school terecht gekomen. Dat was dus 1951 na de middelbare school in de Vaartstraat en daarvoor school gelopen bij de Broeders van Liefde aan de Brusselsepoort. De VTI noemde toen de SPAS oftewel Sint Pieters Ambachtschool. 2 voorbereidende jaren, dan 2 jaar elektriciteit. Nog wat avondschool als lasser, bouwkundig tekenen, automechanica, engels en drukkerij, was voor mij genoeg geleerd in deze school.

Vrij Technisch Instituut (V..., 1951

?