vreugd der jeugd

ericaplein in Rotterdam, ( Toon op kaart )

13 scholieren

Bekijk de volledige pagina van vreugd der jeugd, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

vreugd der jeugd foto

Op vreugd der jeugd vind je 4 klassenfoto’s en 13 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Hoofd van de school was een juffrouw Jansen, die een zus had die hoofd van een school was in Feyenoord (Oranjeboomstraat, dacht ik).

Hoofd van de school was een juffrouw Jansen, die een zus had die hoofd van een school was in Feyenoord (Oranjeboomstraat, dacht ik). We zijn, ik denk in de 6de klas, wel eens met de beide scholen op schoolreis geweest naar Ede - t' Hazendal. Verder herinner ik me nog uit een van de eerste klassen dat ik een vriendinnetje had Nellie Cassa, die op de Dordtselaan woonde, maar daar werd ik door mijn vriendjes zo mee gepest dat ik niet meer met haar wilde spelen - nog steeds spijt van. Verder herinner ik me nog wat namen van vriendjes een Bert de Jong, die rood haar had en op de Mijnsherenlaan woonde, een jongen die Dick heette en zijn vader had een drogisterij in de Bas Jungeriusstraat en dan nog Hans ? Boer wiens vader ook een drogistrij had en wel op de Dordtselaan, Hans Groenendijk die in de Millinxstraat woonde en Arno Ziere die op de Dordtselaan woonde.

vreugd der jeugd, 1953

Juffr.

Juffr. Jansen hoofd der school. Hr. de Meijer klasseleraar. Klasgenoten: Peter de Gast, Margo Hoekstra, Rob en Henk Glimmerveen, Peter Schenk, Frank Hagendoorn, Carla Alten, Ruud de Jong, Gerard Wassink, Corrie van Brakel.

vreugd der jeugd, 1951

Mijn herinnering is, dat het schoolhoofd juffrouw Janssen heette, een vrouw met prachtig grijs haar.

Mijn herinnering is, dat het schoolhoofd juffrouw Janssen heette, een vrouw met prachtig grijs haar. Ook had ik een vriendinnetje, Kitty Servaas. Waar is zij gebleven? Zij woonde in de Moerkerkestraat. Een andere klasgenoot die ik mij herinner is Hans van Herwaarden, een jongen met rood haar.

vreugd der jeugd, 1950

?