VormingsCentrum

Jasmijnstraat/Zwederstraat in Rotterdam, ( Toon op kaart )

2 scholieren

Bekijk de volledige pagina van VormingsCentrum, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

VormingsCentrum foto

Op VormingsCentrum vind je 0 klassenfoto’s en 2 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

leuke dingen gedaan foto's maken en zelf ontwikkelen bij opnames van Toppop geweest enz.

leuke dingen gedaan foto's maken en zelf ontwikkelen bij opnames van Toppop geweest enz. Hennie, Thea kan ik me herrinneren

VormingsCentrum, 1979

door r.

door r.dam kruisen en fotos maken en ontwikkelen

VormingsCentrum, 1969

De mammoetwet zorgde ervoor dat wij nog een jaar naar school moesten.

De mammoetwet zorgde ervoor dat wij nog een jaar naar school moesten. 1 dag in de week. Ik weet nog dat wij een film hebben gemaakt in het Kralingse bos en een paar dagen naar Valkenburg zijn geweest. Sporten was ook een belangrijk onderdeel. De jongens waren allemaal iets ouder (volgens mij) en werkten haast allemaal bij de Oranjeboom fabrieken waren vrienden. Ik herinner mij ene Humphrey, Jan woonde volgens mij in Sportdorp), Anne, Rosita en nog wel wat gezichten maar daar kan ik eigenlijk geen naam meer bij bedenken. Het was dan ook maar 1 jaar 1 dag in de week. O ja, er zijn toen ook nog foto's gemaakt voor de Margriet, die moet ik nog ergens hebben, daar zit ik foto's af te drukken. Heb een brief gevonden die aan onze ouders is gestuurd om te komen kijken wat wij uitspookten. Deze is getekend door: Thea, Gerda, Marian, John, John, Jaap, Jeannot, Rob, Jan, Humphrey, Anne, Joke, Hennie, Rosita en mijzelf. Wist trouwens van het bestaan niet meer af, maar er komen wel gelijk weer allemaal gezichten bij mij naar boven.

VormingsCentrum, 1971

?