(voormalige) Rijkskweekschool

Churchillaan 13 in Coevorden, ( Toon op kaart )

71 scholieren

Bekijk de volledige pagina van (voormalige) Rijkskweekschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

(voormalige) Rijkskweekschool foto

Op (voormalige) Rijkskweekschool vind je 15 klassenfoto’s en 71 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Broodje eten bij Arends Zaalhandbal met RKS Sportuitwisselingen met Doetichem en Hegelo Werkweken Enschede en Rotterdam.

Broodje eten bij Arends Zaalhandbal met RKS Sportuitwisselingen met Doetichem en Hegelo Werkweken Enschede en Rotterdam

(voormalige) Rijkskweekschool, 1957

Het was de plek waar ik mijn eerste popband tegenkwam; Groupe du Nord, voorheen de Beatniks.

Het was de plek waar ik mijn eerste popband tegenkwam; Groupe du Nord, voorheen de Beatniks. Het gevoel om op een keerpunt te staan. Van het verplichte witte overhemd met al dan niet bijpassend colbertje naar de jeans met teeshirt. Toepen in het cafe. Clandestien stappen tijdens werkweken met als hoogtepunt de inrekening door de politie van Spa in Belgie. Samen met Marius de Leng, Hans Dijkstra en Sake van der Dam. Gerrit Kloosterman, die op ons zou passen ging vanwege de afwezigheid van zijn paspoort direct achter de tralies. Veel geleerd van Kostense, nederlands. Ik had eigenlijk in 1969 examen moeten doen. We zaten met de band Human Orchestra net voor de opname van een nieuwe single en de militaire dienst had mij nodig. Door het niet inleveren van mijn scriptie Nederlands, dus herexamen, kreeg ik een half jaar uitstel. In januari 1970 komt alles goed. Ik studeer af, ben twee en een halve week soldaat en vanaf februari sta ik voor de klas.

(voormalige) Rijkskweekschool, 1966

Hele gezellige school, alleen door de treinstaking kon ik er helaas niet meer naar toe.

Hele gezellige school, alleen door de treinstaking kon ik er helaas niet meer naar toe.

(voormalige) Rijkskweekschool, 1943

?