Vondelschool

Vondelstraat 27 in Alkmaar, ( Toon op kaart )

257 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Vondelschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Vondelschool foto

Op Vondelschool vind je 64 klassenfoto’s en 257 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Nou ik heb niet echt favoriete herinneringen op de vondelschool,na drie jaar moest ik naar de van Leeuwenschool, maar wat me wel is bij gebleven is dat op het schoolplein een overdekt voetbalhok was,waar ik dan ook bijna altijd te vinden was,ook kan ik me

Nou ik heb niet echt favoriete herinneringen op de vondelschool,na drie jaar moest ik naar de van Leeuwenschool, maar wat me wel is bij gebleven is dat op het schoolplein een overdekt voetbalhok was,waar ik dan ook bijna altijd te vinden was,ook kan ik me nog herinneren de juf.Brand of zoiets van die aart,de enige leerling waar ik nog altijd contakt mee heb is mijn vriend Jan Zwaan, een toffe gooser.

Vondelschool, 1952

Leuke school 4 jaar de zelfde juffrouw gehad van Tinteren die is later getrouwd met de Hoofd onderwijzer meneer Lutterot.

Leuke school 4 jaar de zelfde juffrouw gehad van Tinteren die is later getrouwd met de Hoofd onderwijzer meneer Lutterot. Zij woonden jaren in de Lyceemstr. Het eerste donkergekleurde meisje in de klas gekregen Lucy Montanus vreselijk leuk meisje maar wat heeft dat meisje wat door moeten maken.Het was in de 2e klas en zij kwam in Nederland wonen als repatriant uit Indonesië. Ik moest later naar een andere school i.v.m. het feit dat de school te vol werd. Toen kwam ik op de v.d. Leeuwschool eerst bij de hr.Uitenbosch en later de hr.Slabbekoorn...meneer Uitenbosch was gek van voetbal en daar was Erwin Snijders ook een fan van ..Leuk dat ik de naam van Erwin Snijders tegen kwam, we kwamen allebij zo'n beetje uit het zelfde buurtje van Alkmaar....

Vondelschool, 1953

Ik weet niet veel meer van deze school alleen dat ik er dicht bij woonde [om de hoek]en dat ik het toen en nog een mooi gebouw vond.

Ik weet niet veel meer van deze school alleen dat ik er dicht bij woonde [om de hoek]en dat ik het toen en nog een mooi gebouw vond.Ook had ik een leraar die mij van linkshandig naar rechtshandig moest leren schrijven en dat op een hele goede manier heeft gedaan.

Vondelschool, 1955

?