Vondelschool

Zeemanstraat, 1 in Zaandam, ( Toon op kaart )

122 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Vondelschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Vondelschool foto

Op Vondelschool vind je 43 klassenfoto’s en 122 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Op deze school heb ik in de klassen 1, 2, 3 gezeten.

Op deze school heb ik in de klassen 1, 2, 3 gezeten. In klas 1 en 2 bij mw Wardenier. Die ging halverwege klas 2 weg: kinderjuffrouw op MS Oranje die toen de laatste Nederlanders uit Indonesië ophaalde en daarna begon met het ophalen van Nederlanders uit Nieuw Guinea. Daarna kregen we iemand anders. In klas 3 heb ik de beste onderwijzer die ik ooit gehad heb: meneer O. Mollema. Van hem kregen we ook de eerste aardrijkskunde en geschiedenislessen: dat was prachtig. Het schrift dat we maakten met plaatjes heb ik nog steeds. Onderwerp: Zaandam. Een klassenfoto van de klassen 1, 2 of 3 is er nooit geweest, of althans heb ik nooit gehad. Van Wanda (Kabel-) Gras kreeg ik een foto van klas 4, met mijn oud-klasgenoten terwijl ik niet meer op de school zat. De foto (vlnr en van boven naar beneden), rij 1: Freek de Jonge (neen, niet de bekende Zaandammer...), Simon Spijker, ?, Kees Standthardt, meneer Van Westen, Tilleke Mantel, Netty Eppenga, Leida Dik, Jansje Zwikker; rij 2: Anneke Koene, Mary Koene, Willy Kwikkel, Ineke Hollander, Andre Muurlink, Johan Kelch, Frieda Kok, Joep de Vries, Gertje van der Velden; rij 3: Trix Reiniker, Wanda Gras, Marijke Eschweiler, Marianne Breedbruyn, Lida Gingnagel, Denise Nelemans, Franka Stam, ... Dolleman. rij 4: Jacques van der Zeijden, Guus Kok, Johan Hummel, Emiel Duits, ? Sinds oktober 2002 heb ik via schoolbank-punt-nl na 41 jaar weer contact met Wanda (Kabel-) Gras.

Vondelschool, 1958

Slechts een jaar op deze Mooie school op het Rustenburg, het jaar weet ik niet meer.

Slechts een jaar op deze Mooie school op het Rustenburg, het jaar weet ik niet meer

Vondelschool, 1963

Eerste klas had ik juf smidt tweede weet ik niet meer derde juf smidt de vierde weet ik niet hadden dat jaar drie verschillende onderwijzers de vijfde juf Boom en zesde had ik de Heer Honig heb ergens een klasse foto zal deze zoeken en hier plaatsen.

Eerste klas had ik juf smidt tweede weet ik niet meer derde juf smidt de vierde weet ik niet hadden dat jaar drie verschillende onderwijzers de vijfde juf Boom en zesde had ik de Heer Honig heb ergens een klasse foto zal deze zoeken en hier plaatsen

Vondelschool, 1950

?