v/m Koningin Wilhelminaschool

Saenredamstraat 10 Overschie in Rotterdam, ( Toon op kaart )

72 scholieren

Bekijk de volledige pagina van v/m Koningin Wilhelminaschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

v/m Koningin Wilhelminaschool foto

Op v/m Koningin Wilhelminaschool vind je 16 klassenfoto’s en 72 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Kijk op het web op CGID.

Kijk op het web op CGID.

v/m Koningin Wilhelminaschool, 1960

Oktober 2003 is er een reunie gehouden.

Oktober 2003 is er een reunie gehouden. 0ver plm.5 jaar zal er weer een worden gehouden. Inmiddels zijn er al 700 personen gevonden en we zoeken er nog een kleine 400 om de gehele school compleet te krijgen. Als je binnen kort gaat verhuizen geef dan even je nieuwe adres door. Wie geeft zich bij mij op voor een reunie, ben al druk bezig met organiseren maar zoekt er nog heel veel. p.martijn a planet. Verder is er een CD-Rom uitgekomen met plm.100 schoolfoto's welke in de afgelopen 20 jaar zijn gemaakt. Deze CD-Rom is te koop voor €. 7.50 incl. verzendkosten. Ook zijn deze foto elke eerste zaterdag en zondag te zien in het historische gedeelte van Museum Oud Overschie, Overschiesedorpsstraat 136 Rotterdam

v/m Koningin Wilhelminaschool, 1952

Ik zat in de klas bij o.

Ik zat in de klas bij o.a. Gert Wentink, Harrie Noordzij, Alphons de Jong, Hugo Buitenhuis, Wim de Hartog en natuurlijk nog vele anderen. Ik kan me de party's bij Trudy Kelling en Sylvia Ouwerkerk ook nog herinneren en natuurlijk Wilma Noordzij, waar ik op m'n 11e "wat mee had". Als iemand die me kent dit leest, laat even wat van je horen.

v/m Koningin Wilhelminaschool, 1958