Vissermavo

Thorbeckelaan, Maarssen in Maarssen, ( Toon op kaart )

326 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Vissermavo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Vissermavo foto

Op Vissermavo vind je 66 klassenfoto’s en 326 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik ben in de tweede klas op school gekomen vanuit Amsterdam.

Ik ben in de tweede klas op school gekomen vanuit Amsterdam. Vanuit Maarssenbroek het eind over die bruggen fietsen, herinner ik mij nog goed. Ik heb erg in Maarssen moeten wennen en er waren een paar factoren die het wennen niet makkelijk maakten. Ik was gewend om heel zelfstandig te werken, daar was op deze school geen ruimte voor. Door het Amsterdamse accent (de z sprak ik uit als een s) werd je vaak voor schut gezet in de klas. Dit heeft een voordeel gehad, ik was het zo kwijt. In de zomer het eerste uur gym en dan zwemmen bij van Eeden, wat ik vreselijk vies vond. De gevulde koeken bij de concierge en de fietsenhokken onder de school. Enkele namen van leraren: van Heusden (engels), van Halem (ned), Maris (bio), Verhoeven (wisk), Blokland (fr),de Boer (duits) Stoepker (godsd), Romkes (handel), Capel (Handel) Mesch (gesch), Musch (tek). Hoe iedereen er toen uit zag kan je op de klassefoto zien.

Vissermavo, 1974

Toen ik op deze school zat was het nog de Chr.

Toen ik op deze school zat was het nog de Chr. Nationale ULO (!!!). Directeur was Swank, leraren v.d.Maas, Blokland, v. Heusden, e.a.

Vissermavo, 1964

Leuke site! Vissersmavo.

Leuke site! Vissersmavo..ummm: met directeur Swank, Engels van Blokland, Duits van van Heusden, wiskunde van Cees van der Maas, nederlands van van Halem. De leraren mochten toen nog roken voor de klas!, wij rookten altijd stiekem in de -donkere- fietsenhokken. Klasgenoten o.a.: Lex Meijers, Wilna Brouwer, Pierre Feijten, Irma de Jong, Arie Bos, Ricki M., Jan ? uit Utrecht, Martin ?

Vissermavo, 1971

?