Vincent van Gogh

Selma Lagerloflaan 3 in Assen, ( Toon op kaart )

722 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Vincent van Gogh, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 24
  • Schoolgenoten 722

Op Vincent van Gogh vind je 24 klassenfoto’s en 722 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 390

leuk: "werkweek" in Parijs, ...

leuk: "werkweek" in Parijs, niet leuk: elke dag met die $@%bus vanuit Veenhuizen naar school, een end lopen, altijd te laat...leuk: Puddingbroodjes kopen tijdens het wachten op de bus.....leuk: De handelskennis-leraar rekende alles om in kratten bier, ha ha! Wie kent me nog?? Mijn ICQ: 112865478

2002, Ineke

werkweek & examenstunt...

werkweek & examenstunt

2002, Micha

Samen met Wietske Lantinga, Fr...

Samen met Wietske Lantinga, Frits Smit en Peter de Jonge zat ik altijd in de feestcommissie die de klasse avonden organiseerde. Ook herinner ik me de boerenkoolavonden.... Eerste danslessen van heer Stern, foxtrotten met Alex Slofstra, de enige jongen die langer was dan ik. Spieken bij Snippe, korte rokjes aan bij Kikkers (voor betere cijfers), tekenen van Hageman, gym van Derks en Tuininga. Onvergetelijk boek gelezen (Het Fregat Anna-Maria?) bij Brouwer Nederlands. Smoorverliefd op Frederik van Nimwegen.......[zucht]. Zingen op de fiets met Alieke Willems, stripverhalen schrijven met Stella van Dort... Wat zou er van ze geworden zijn????

2002, Deleted
?