Vijverschool

De Strubben in Emmen, ( Toon op kaart )

244 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Vijverschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Vijverschool foto

Op Vijverschool vind je 26 klassenfoto’s en 244 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik kwam op deze school aan het einde van de eerste klas.

Ik kwam op deze school aan het einde van de eerste klas. Meester Schluter was een ware sadist. Hij trok de jongens voor en sloeg me regelmatig om de oren. Hij liep altijd heel hard naar het zwembad en wij maar achter hem aan rennen. Meester Zwiers was mijn favoriet.

Vijverschool, 1969

Leuke tijd gehad op deze school.

Leuke tijd gehad op deze school. Zie allemaal bekende namen staan. Heb les gehad van o.a. Meerman, Nienhuis en het laatste jaar van Zwiers. Ik zat ook in het schaakteam van meester Nienhuis. Dat was erg leuk. Was goede vrienden met Gert Meijering. Andere klasgenoten: Peter Prijs, Robert Lunenborg, Jos Wijnands, Binaca Tardy, Danielle Wessels (waar is zij gebleven?), Freerk Faber, Jeroen Cosijnse, Erik Knigge en nog veel meer. Helaas weinig contacten over gehouden. Ik woon nog steeds in Emmen, Emmerhout.

Vijverschool, 1972

Ook op de naastgelegen kleuterschool 'Het Vijverhoekje' gezeten ('73-'75).

Ook op de naastgelegen kleuterschool 'Het Vijverhoekje' gezeten ('73-'75). Op de Lagere School was het voetballen (met Jan-Mark en Andre Hof, Ard Lanting, Jack Veendijk, Frans Raven, etc.) tussen de middag zeer leuk. Meester Lubbers was mijn favoriet, Schluter mocht ik ook wel (waarschijnlijk als een van de weinigen..:-). Grote klassen nog.

Vijverschool, 1973

?