Vijfsprong

Pastoorkoopmanweg in Den Helder, ( Toon op kaart )

157 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Vijfsprong, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 51
  • Schoolgenoten 157

Op Vijfsprong vind je 51 klassenfoto’s en 157 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 134

Heb in het leerlingenbestuur gezeten en ben Sinterklaas geweest in 1981.

Heb in het leerlingenbestuur gezeten en ben Sinterklaas geweest in 1981. Ook heb ik de presentatie gedaan in de schouwburg. Leukste lerares vond ik mevrouw Kramer, een wereldvrouw!

2002, Deleted

Gezellige klas, leuke leraren, op een paar na natuurlijk.

Gezellige klas, leuke leraren, op een paar na natuurlijk. De meiden uit mijn klas v.a. de 2de x 2de klas waren o.a. Mariska v.d.Werf(Smurf) Belinda Stuivenberg, Bianca Coppoolse, Angeliqeu(achternaam ben ik kwijt) Maria, Grace.

2002, Deleted

was een leuke klas die we toen hadden wie weet kom ik via deze site nog eens iemand tegen,namen die ik nog ken,jantina v/d weerd ellen de jong,christa oosterbaan,mirjam klomp,miriam van eck,karin ellen,tina van leenen,helene potman,zou er graag weer eens

was een leuke klas die we toen hadden wie weet kom ik via deze site nog eens iemand tegen,namen die ik nog ken,jantina v/d weerd ellen de jong,christa oosterbaan,mirjam klomp,miriam van eck,karin ellen,tina van leenen,helene potman,zou er graag weer eens een paar willen zien.

2002, Deleted
?