VGLO Kruisweg

Kruisweg in Utrecht, ( Toon op kaart )

11 scholieren

Bekijk de volledige pagina van VGLO Kruisweg, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

VGLO Kruisweg foto

Op VGLO Kruisweg vind je 1 klassenfoto’s en 11 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

mr.

mr... J.Schwaab .was daar samen met mijn broer.Bram

VGLO Kruisweg, 1958

1951 De V.

1951 De V.G.L.O.. Bij Meester van Noesel heb ik in de klas gezeten. Een hartstikke goeie meester. Die nam voor iedereen de tijd. Ik weet nog waar hij woonde met zijn vrouw en dochter Ineke, dat was: Weerdsingel westzijde 5 bis. Op de muziek van Koning Voetbal, een 78 toerenplaat, die afgedraaid werd op een koffergrammofoon van Meester van Noesel, werd op het schoolplein een dans ingestudeerd door de hele klas. De Hoofdmeester heette: Baars, voor Engels hadden we Meester Hendrix en voor zang Meneer Vis. Die werd de "Spoelenschieter"genoemd. Dat spoelenschieten kwam voor in een liedje dat heette: "De 4 weverkens". Jongens uit de klas: Johan Gerritsen, Jan van Maanen, Danny IJzendoorn, Cor Bladt, Theus Binnenkamp, Cor Streumer. Dat weet ik nog van de VGLO..

VGLO Kruisweg, 1951

1 Jaar overbruggen omdat ik nog geen 12 jaar +8maanden oud was toen ik van de lagere school kwam en nog niet naar de L.

1 Jaar overbruggen omdat ik nog geen 12 jaar +8maanden oud was toen ik van de lagere school kwam en nog niet naar de L.T.S. mocht.1 jaar bij meester W.H.Janssen in de klas.Hoofd v/d school destijds Hr.de Waart.

VGLO Kruisweg, 1957

?