Verpleegtehuis Vreugdehof

Buitenveldert in Amsterdam, ( Toon op kaart )

5 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Verpleegtehuis Vreugdehof, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Verpleegtehuis Vreugdehof foto

Op Verpleegtehuis Vreugdehof vind je 0 klassenfoto’s en 5 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

takegemsjam wie zegt dit wat,dit was onze groepsnaam samengesteld uit al onze voornamen.

takegemsjam wie zegt dit wat,dit was onze groepsnaam samengesteld uit al onze voornamen. Ik hoop alleen dat ik het goed heb geschreven, misschien eens tijd voor een nieuwe reonie, de laatste stamt uit 1984 dacht ik Groeten EllenPerdok-Cusiel

Verpleegtehuis Vreugdehof, 1972

leuke opleiding samen met Samenhof intern in de zusterflat,beatavond met de politieschool(voor de broodnodige jongens),marine.

leuke opleiding samen met Samenhof intern in de zusterflat,beatavond met de politieschool(voor de broodnodige jongens),marine. met een groep elke donderdag avond naar de bioscoop en ergens wat drinken. de muurwekker,fijn als je nachtdienst had gehad en je buurvrouw had hem vergeten uit te zetten . vriendin met annemieke mooy en jose.

Verpleegtehuis Vreugdehof, 1979

Hard werken en leren tegelijk.

Hard werken en leren tegelijk. De meesten zaten intern . Vond het een erg leuke tijd en heb daar een goede leerschool gehad om van me af te bijten en niet over me heen te laten lopen.Ben met goed resultaat geslaagd en heb met enkele meiden nog steeds contact. Al bijna 40jaar.

Verpleegtehuis Vreugdehof, 1976

?