Verpleegkunde-A opleiding (inservice)

v. Everdingenstraat 18 in Alkmaar, ( Toon op kaart )

7 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Verpleegkunde-A opleiding (inservice), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 7

Op Verpleegkunde-A opleiding (inservice) vind je 0 klassenfoto’s en 7 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 6

Geweldige tijd gehad; voor het...

Geweldige tijd gehad; voor het eerst uit huis. Zes dagen per week stappen en toch weer om 7.30 beginnen!

2003, elly

Tja, meiden en een paar jongen...

Tja, meiden en een paar jongens kreeg ik toegewezen om les te geven, in alle medische vakken wel te verstaan. meestal erg leuk om te doen, alleen maandagochtend om half 9 interne geneeskunde doseren was een enorme crime. En wat dacht je van die keer dat Peter Aers vertelde dat een renaultje 4 werd aangereden voor de school, toch niet die rode he?, jawel dat was dus de mijne, het hele gebouw stond scheef want iedereen hing aan 1 kant uit de ramen om te zien hoe ik dit ging oplossen. Video's kijken en zakken chips, ach dat had wel wat, toch hoop ik dat ik jullie wel wat geleerd heb. In ieder geval heb ik jullie goed onderricht gegeven in verloskunde want een aantal van jullie hebben mij bij mijn eerste bevalling goed bijgestaan, hoezo praktijk!

2004, Deleted

1974 vanuit de B (Duin en Bosc...

1974 vanuit de B (Duin en Bosch) in 2e jaar van de A-opleiding gekomen. Diploma febr. 1977. Van 1976 tot 1979 op IC in Elisabeth gewerkt.

2004, Deleted
?