Verpleeghuis het Zonnehuis

Dorpstraat 49 in Beekbergen, ( Toon op kaart )

17 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Verpleeghuis het Zonnehuis, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 1
  • Schoolgenoten 17

Op Verpleeghuis het Zonnehuis vind je 1 klassenfoto’s en 17 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 21

hallo ik ben Celeste van der h...

hallo ik ben Celeste van der horst Oedzes. Heb bijna twee jaar in het Zonnehuis **********n in 1987 naar denhaag gegaan en de opleiding ziekenverzorgende afgemaakt.Ik woonde in de zusterflat en heb daar een leuke tijd gehad.Ik zat bij Ineke van diermen, Sandra ,Gea,JannY enz. in de groep. Verder herinner ik mij Rene, Claudia,andere Ineke, Ria ,Bea(zat ook bij mij in de groep)en natuurlijk Doekle Haisma(toen mijn grote liefde).Ik ben benieuwd hoe het met iedereen gaat! Jammer genoeg staat er nog niemand op! Ik ben getrouwd met Dennis en ik heb twee kinderen, een meisje van 10 en een jongen van 5Demi en Liam. Wij wonen alweer 10 jaar in Emmeloord.Drie jaar geleden ben ik gestopt met werken. Ik hoop toch via deze weg wat te horen. Groetjes

2004, Deleted

hallo.ik heb hier deopleiding ...

hallo.ik heb hier deopleiding gedaan van okt 88 tot sept90. heb eerst op gasthuismolen gewerkt en toen op **************n toen in 91 naar zwitserland verhuist.

2004, Deleted

vooral het zusterhuis. veel lo...

vooral het zusterhuis. veel lol gehad. heb goede herinnereingen aan celeste, doekle, rene,ineke,carin enz. zou graag willen weten hoe het met jullie gaat.

2004, Deleted
?