verpleeghuis Het Immendaal

Loenenseweg 50 in Apeldoorn, ( Toon op kaart )

2 scholieren

Bekijk het volledige profiel van verpleeghuis Het Immendaal, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 2

Op verpleeghuis Het Immendaal vind je 0 klassenfoto’s en 2 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 5

ik heb op het immendaal alleen...

ik heb op het immendaal alleen de b.v.p gedaan, dit heb ik toen niet gehaald, ben toen als verpleeghulp blijven werken tot ik weer de energie had op de opleiding ziekenverzorging op de braamberg in arnhem te gaan doen.

2004, Deleted

een leuke opleiding, het was w...

een leuke opleiding, het was wel een oud gebouw maar de sfeer was goed. er moest hard gewerkt worden, maar dat zal tegenwoordig wel niet veel anders meer zijn. ik heb gewerkt op het middenschip, B-boven, A-beneden en A-boven. Het was belangrijk dat de bedden er netjes bijlagen, daar hadden we speciale dekjes voor die glad op de bedden moesten liggen.

2005, Deleted

Ontzettend leuke tijd gehad. i...

Ontzettend leuke tijd gehad. ik zat in 7703 toen heette het nog de Geriatrische inrichting nv. met de zusters jansen en broeder krol en zuster peeters en zr varkevisser en en johan en rene en frans en bart en wim enzvoort leuke tijd intern gehad

2005, Deleted
?