Verhoef Rollmanschool

Julianastraat 40 42 in Bodegraven, ( Toon op kaart )

245 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Verhoef Rollmanschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Verhoef Rollmanschool foto

Op Verhoef Rollmanschool vind je 31 klassenfoto’s en 245 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De buitengewone ervaringen tijdens de lessen van Arie Kooy, bijgenaamd De IJsbeer; de goede herinnering aan drie(!) jaar achtereen bij juffrouw Pool.

De buitengewone ervaringen tijdens de lessen van Arie Kooy, bijgenaamd De IJsbeer; de goede herinnering aan drie(!) jaar achtereen bij juffrouw Pool

Verhoef Rollmanschool, 1959

die sigaretten van meester hooyer die stonken en Arie Kooy de meester uit klas vijf,en meester snel die met linialen op je vingers tikte, indien nodig, ja zo maar mensen die ik jaren niet heb gezien !! .

die sigaretten van meester hooyer die stonken en Arie Kooy de meester uit klas vijf,en meester snel die met linialen op je vingers tikte, indien nodig, ja zo maar mensen die ik jaren niet heb gezien !!

Verhoef Rollmanschool, 1952

Het uit mijn hoofd leren van de Zondagen uit de Heidelbergse Catechismus behoort tot mijn favourite herrineringen.

Het uit mijn hoofd leren van de Zondagen uit de Heidelbergse Catechismus behoort tot mijn favourite herrineringen. Frappant was wel dat als je zo'n stuk moest opzeggen de meester in zijn boek moest spieken of je het goed deed.

Verhoef Rollmanschool, 1975

?