Vechtdal College, Christelijke scholengemeenschap voor Gymnasium, Atheneum, Havo en VMBO (met Lwoo)

Burgemeester Schuitestr 3 in Hardenberg, ( Toon op kaart )

716 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Vechtdal College, Christelijke scholengemeenschap voor Gymnasium, Atheneum, Havo en VMBO (met Lwoo), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
Vechtdal College, Christelijke scholengemeenschap voor Gymnasium, Atheneum, Havo en VMBO (met Lwoo) foto

Op Vechtdal College, Christelijke scholengemeenschap voor Gymnasium, Atheneum, Havo en VMBO (met Lwoo) vind je 21 klassenfoto’s en 716 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

marjan spijker, henrieke, erwin john tromp voor scheikunde en voor nog veel meer! meneer Huberts voor zun duits.

marjan spijker, henrieke, erwin john tromp voor scheikunde en voor nog veel meer! meneer Huberts voor zun duits... de gymleerkracht waarvan ik de naam niet meer weet... mevrouw...

Vechtdal College, Christeli..., 1984

Lobbes met z'n Jodekoeken, Film-marathon in de gymzaal waarbij iemand (Esther??) van het podium in het gat naar de kleedkamers viel, Organisatie van School zonder Racisme, het Europees Jongeren Parlement, de Leerlingenraad.

Lobbes met z'n Jodekoeken, Film-marathon in de gymzaal waarbij iemand (Esther??) van het podium in het gat naar de kleedkamers viel, Organisatie van School zonder Racisme, het Europees Jongeren Parlement, de Leerlingenraad

Vechtdal College, Christeli..., 1990

Zie ook Jan van Arkel te Hardenberg.

Zie ook Jan van Arkel te Hardenberg.

Vechtdal College, Christeli..., 1974

?