van Wassenaerschool

Chassestraat 59 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

216 scholieren

Bekijk de volledige pagina van van Wassenaerschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

van Wassenaerschool foto

Op van Wassenaerschool vind je 64 klassenfoto’s en 216 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Scheldpartij van hufter-meester de Roode.

Scheldpartij van hufter-meester de Roode. Trouwerij meester Ben Bunink. Vrienden: Gerrie van Riemsdijk, Peter Michielsen, Patrick Hislop, Eert..., Mieke Popper.

van Wassenaerschool, 1970

de trouwerij van meester bunnik.

de trouwerij van meester bunnik. meester de roode die me altijd optilde en op het afdakje van het fietsenhok zette....de klassenavonden, en natuurlijk meester van Vliet...mijn vriendinnen waren anneke Iepema, Lida de waal, linda(1e of 2e klas) maar die is toen verhuisd naar zaandam. Andere namen die ik me nog herinner zijn: oscar, freddie, gerrie, maarten, ronnie woonde aan de overkant van school, jolanda waar ik wat mee afgevochten.

van Wassenaerschool, 1970

4jaar Marianne Roemrs gehad als Juffrouw.

4jaar Marianne Roemrs gehad als Juffrouw.Laatste jaar v/d Vliet.Als die eenmaal kwaad was dan kon je maar beter weggaan.Bommeling nog op school gehad en toen gingen we met zijn allen naar de speeltuin in de van Speijkstraat.Beste vriendinnen op school,Mona Udinga ,Berthe Spoelstra,Sabine Bolkenstein.

van Wassenaerschool, 1975

?