van Starkenborghschool

JH Jansenstraat in Groningen, ( Toon op kaart )

84 scholieren

Bekijk de volledige pagina van van Starkenborghschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

van Starkenborghschool foto

Op van Starkenborghschool vind je 17 klassenfoto’s en 84 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Eerste drie jaar Juf Boutkan, in klas 4 en 5 juf Meyer en in de 6e klas de heer van Ham.

Eerste drie jaar Juf Boutkan, in klas 4 en 5 juf Meyer en in de 6e klas de heer van Ham. Dhr van Ham heb ik laatst ontmoet (eind 2003), is nog redelijk gezond, loopt wat moeilijk. Hij kon zich zelfs mijn naam nog herinneren, ik weet overigens niet of dat een goed teken is ........ Klasgenoten waren Henk Hoekzema, Jur Huizinga, Joke Akkerman, Wim Rademaker en Theo Folmer.

van Starkenborghschool, 1954

Marga Wolthuis, waar ben je? We waren klasgenoten en speelden vaak bij elkaar, meestal bij jou thuis.

Marga Wolthuis, waar ben je? We waren klasgenoten en speelden vaak bij elkaar, meestal bij jou thuis. Tot ik naar Haarlem verhuisde. Je vader zat meen ik in het onderwijs en gaf mij vaak mooie geschiedenisboeken. Van alle anderen op de foto herken ik niemand.

van Starkenborghschool, 1951

Reiny Gooyaarts, Fré Noodberger, Bé Luider, Klaas Loer, Willy Elzinga, Erik van Zadelhoff, ene Geert en Jan uit het rooie dorp.

Reiny Gooyaarts, Fré Noodberger, Bé Luider, Klaas Loer, Willy Elzinga, Erik van Zadelhoff, ene Geert en Jan uit het rooie dorp. Van de meisjes weet ik nog Maaike Grit en natuurlijk Gea Drent, waar ik langdurig hevig op was. In mijn ogen het mooiste meisje ter wereld. In mijn herinnering draagt ze een rozerood mohairtruitje met daarboven een wit kraagje. Ze had in Canada gewoond en had daar een sissende amerikaanse s aan overgehouden. heerlijk! Het was een vreemde school omdat voor dat iemand ooit het woord multicultureel gebruikte de van Starkenborgh dat al was met enerzijds de kinderen uit het rooie dorp en anderzijds die van de Gorechtkade.

van Starkenborghschool, 1959

?