Van Marle Scholengemeenschap

Ceintuurbaan in Deventer, ( Toon op kaart )

213 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Van Marle Scholengemeenschap, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Van Marle Scholengemeenschap foto

Op Van Marle Scholengemeenschap vind je 59 klassenfoto’s en 213 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Leuke school Eerst 2 jaar brugklas gedaan(met Martin Karel, Erwin.

Leuke school Eerst 2 jaar brugklas gedaan(met Martin Karel, Erwin....., Patrick...., Diana Albers, Karin Dokter en vele anderen. Daarna de verzorging gekozen , ook daar gevolgd(Hannelore Kwakkel, Bianca.... en nog 2 andere Bianca's. Leuke leraren en ook een hele leuke Concierge.

Van Marle Scholengemeenschap, 1984

ik heb maar een jaar op deze school gezeten maar wel veel lol gehad, met yvonne v/d kamp, mattieu en richard bruggeman enz.

ik heb maar een jaar op deze school gezeten maar wel veel lol gehad, met yvonne v/d kamp, mattieu en richard bruggeman enz. Graag wil ik met meer mensen in kontakt komen. misschien dat jullie nog meer mensen weten.

Van Marle Scholengemeenschap, 1986

Ik woonde bijna tegenover de school.

Ik woonde bijna tegenover de school. Als de zoemer ging liep ik de deur uit en was nog op tijd in de les. Jo Freriks, de concierge, een fantastische man. En dan natuurlijk meneer Hans Assenberg (scheikunde). Een vreselijk lieve man met een enorm geduld om je dingen uit te leggen. Na 10 keer legde hij het rustig nog een elfde keer uit. Helaas is deze aardige man overleden aan spierdystrofie. Tenslotte meneer Lenselink (gymnastiek). Hij had zelf een BMW maar kwam altijd met de "lelijke eend" van zijn vrouw. En wij maar hopen dat hij eens de bocht niet zou halen en met die "eend" op zijn kant zou vallen.

Van Marle Scholengemeenschap, 1984

?