Van Limburg Stirumschool, afd. M.M.S.

Zypendaalseweg 167 in Arnhem, ( Toon op kaart )

105 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Van Limburg Stirumschool, afd. M.M.S., blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 15
  • Schoolgenoten 105

Op Van Limburg Stirumschool, afd. M.M.S. vind je 15 klassenfoto’s en 105 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 73

Wie kent o.

Wie kent o.a. Sjaan (Pluis) Scholte, Marijke de Bruin, Koosje Klos, Hanneke uit Rheden. Zij zaten bij mij in de klas. Stiekum roken, geen langebroeken en een schuifje in je haar als een haarlok voor je gezicht hing. Zitten op de verwarming mocht niet want daar kreeg je seksuele prikkelingen! Een briefje getekend door je ouders was nodig om een vriendje mee te kunnen nemen naar het schoolfeest. Ons schoolreisje ging naar Aardenburg in Zeeland waar we in een soort jeugdherberg sliepen. Dieleman met haar mandje, Rotje altijd op de loer of je te laat was, Muis, Veldkamp, Arntz en nog vele anderen. Buiten gymmen mocht alleen als er geen jongens in de buurt waren.

2003, Ellen

Rotje en Dieleman herinner ik me goed, ook Muijs en Schwartz en Molendijk(s?) voor gym.

Rotje en Dieleman herinner ik me goed, ook Muijs en Schwartz en Molendijk(s?) voor gym. Wie hadden we toch voor muziek? Voordat vak hadden we af en toe een muzikale parade (zo heette dat geloof ik), zongen we met z'n allen een songtekst van dé hit van dat moment.

2003, Aletta

Mej.

Mej. Corbeau en de conciërge!!

2003, Annie
?