van Duylschool

van Duylstraat in Rotterdam, ( Toon op kaart )

307 scholieren

Bekijk de volledige pagina van van Duylschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 120
  • Schoolgenoten 307

Op van Duylschool vind je 120 klassenfoto’s en 307 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 347

Mijn minst favoriete herinneri...

Mijn minst favoriete herinnering is het bamboerietje waar meester Rijnbende mij regelmatig mee op mijn handen sloeg.Verdere etterbakken van leraren waren meester Bruyning en Meester Brizee Klasgenoten waren Ferry van de Pavert, Jan van de Berg, Willy Alessi, Jan van't Hof, Hans Moerman, Sjeffie Maas, Bernard Christiaans.

2003, Hans

Spelen op het schoolplein, hee...

Spelen op het schoolplein, heerlijk. De kinderen van de school achter het hek op het schoolplein pesten (sorry). Afscheidsavond in de zesde klas. We hebben toen met een stel kinderen Shocking Blue met het nummer Venus nagedaan. Spijkerbroeken afgeknipt en sliertjes er aan gemaakt. Haren wild getoupeerd. Het was een groot succes. Ik ben jaren stapel verliefd geweest op Imi van Vliet en Wim Palte. Mijn beste vriendinnetje was Nelly van Dintel. Mijn favoriete leraar meneer Bakker.

2003, Deleted

Mijn herinneringen: Meneer Spe...

Mijn herinneringen: Meneer Speelpenning, met zijn sigaar, m'n oude onderwijzeres die ik 3 jaar lang heb gehad, van klas 4 tot en met 6, maar wiens naam ik nu ben vergeten, Harry Knoop, de slimste van de klas, Rob, grote goser uit de Gijsingstraat, Surinderpersad, van de Schiedamseseweg die steeds z'n arm brak. Juffrouw was trouwens mevrouw Knegtmans. Andere namen die ik me herinner: Linda, Monique, Winnefred, Nicole, Odette.

2003, Deleted
?