Van Doornschool

Drie Stammenweg 2 in Kockengen, ( Toon op kaart )

72 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Van Doornschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Van Doornschool foto

Op Van Doornschool vind je 9 klassenfoto’s en 72 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Twee klassen in een lokaal.

Twee klassen in een lokaal. Eerste klas met stokjes in een luciferdoosje leren tellen. Met inkt schrijven ( mocht je een kleur pen uitkiezen). Meester van Doorn in laatste klas was lollig, maar had wat sadistische trekjes: gooide met sleutelbossen en luciferdoosjes. Op een kant stond dat je strafregels moest schrijven, op de andere kant niets. Had je geluk dan lag de lege kant boven. Sloeg er nog wel eens een of schopte iemand onder het achterwerk. Boze ouders . Had het vooral voorzien op John de Rooy en schopte hem geregeld de deur uit . Die bewaarde weken lang melk in zijn kastje en smeerde kaugom in zijn bank, tot grote ergernis van meester van Doorn. Af en toe mooie verhalen over het jagen. Touwtje springen, Pijp Hoed of Bril, elastieken, en meer van die ongein op het schoolplein alwaar de fietsenzaak van Hans Okkerman zijn werkplaatsdeur had.

Van Doornschool, 1964

het voorlezen door Meester van Doorn, voetballen op het plein in de pauzes.

het voorlezen door Meester van Doorn, voetballen op het plein in de pauzes

Van Doornschool, 1968

voetballen met een klein plastic balletje tussen de kerk en het kaaspakhuis.

voetballen met een klein plastic balletje tussen de kerk en het kaaspakhuis. er zat een richel waar ballen spoorloos in verdwenen. en dan de godsdienstlessen van Hollenberg: zijn krakende schoenen en losse handjes..

Van Doornschool, 1972

?