van der Schaarschool

Wilhelminastraat 19 Vlaardingen in Vlaardingen, ( Toon op kaart )

274 scholieren

Bekijk de volledige pagina van van der Schaarschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

van der Schaarschool foto

Op van der Schaarschool vind je 53 klassenfoto’s en 274 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

zat bij meester kalden in de 6e klas in 1959.

zat bij meester kalden in de 6e klas in 1959.In dat jaar zaten er 3 marijke,s in de klas.marijke Niestad,Marijke Zijlstra en ik:Marijke Molenkamp.

van der Schaarschool, 1948

meester van der staay tofste vent op de school en ronnie van uffelen nog steeds me beste vriend en ik ben op zoek naar marcha lems ik wil graag met haar in contackt komen ze werkte altijd in vlaardingen en ze woon ergens in het centrum van schiedam.

meester van der staay tofste vent op de school en ronnie van uffelen nog steeds me beste vriend en ik ben op zoek naar marcha lems ik wil graag met haar in contackt komen ze werkte altijd in vlaardingen en ze woon ergens in het centrum van schiedam

van der Schaarschool, 1983

Aan Lawalata heb ik niet mijn beste herinneringen :) Zijn er nog klasgenoten in de buurt? Reunie? Mail me.

Aan Lawalata heb ik niet mijn beste herinneringen :) Zijn er nog klasgenoten in de buurt? Reunie? Mail me. Namen die ik me kan herinneren zijn, Mieke Korpel, Astrid en Irma, Yvonne Moerman, Jacqueline Schaap, Anita, Ada, Adrie, Arja Seen, Emmely, Nico Bergwerf, Herman, Jan Kosten, Arjo Post, Hans van Dijk, Frank Chevalking, Frans Kloet, Huib Kooy, Jos vd Kaden, Olga, Anja Bakker, Wim van Santen, Edwin Onderdelinden, Henk Verloop uit de Emmastraat. Ik zal eens zoeken naar een klasfoto. Groetjes, rdonAplanetnl

van der Schaarschool, 1966

?