van den Bosschool

Brantssenstraat 1 in Arnhem, ( Toon op kaart )

10 scholieren

Bekijk de volledige pagina van van den Bosschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 10

Op van den Bosschool vind je 0 klassenfoto’s en 10 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 5

Wondergem, van Raaij, Halfman.

Wondergem, van Raaij, Halfman

2004, Jan

vele waaronder sinterklaas in de aula , olijven proeven tijdens godsdienst, ik lust ze nu nog niet!!!! de speelplaats met de oude bomen en de banken, vlakbij het treinstation.

vele waaronder sinterklaas in de aula , olijven proeven tijdens godsdienst, ik lust ze nu nog niet!!!! de speelplaats met de oude bomen en de banken, vlakbij het treinstation.

2005, yolanda

henny jongschaap,van 1948 tot 1951 op school geweest.

henny jongschaap,van 1948 tot 1951 op school geweest.woonde jozef.israelslaan147.fietste/liep met robbie v.d.hoorn,hansje scheffer?via gabrielstr,sterrebos,dove stoke naar school.medeleerlingen/schoolkinderen: jan schooneman margootje v.d.wagen.zij zat op de bovenschool,woonde brantssenstr.8,eerste kusjes mee gedeeld!Staf:juf v.amerongen,meesters, hansch,petrie[peperbus],meestr:woudenberg, koolvoort.Schoolplein:knikkeren,tollen,diefje met verlos,prachtige kastanjes,tegenover brandweerkazerne.Schoolreisje:westerbouwing.meerdere malen terug geweest,school, ouderlijk huis, ook vlak voor het afbreken van de school.inmiddels ruim 40 jaar getrouwd met lidy,3 kinderen, 5 kleinkinderen.gepensioneerde sportieveling,ex.sportleraar R.U.Gron.

2006, Henny
?