van Arkel school

noodse parklaan 6 in Utrecht, ( Toon op kaart )

96 scholieren

Bekijk de volledige pagina van van Arkel school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

van Arkel school foto

Op van Arkel school vind je 21 klassenfoto’s en 96 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik herinner mij een paar namen van medeleerlingen: Bennie Alblas (was mijn beste vriendje, woonde op de Lauwerecht), Nelleke Snel (van de wasserij?) en Ali Wormgoor.

Ik herinner mij een paar namen van medeleerlingen: Bennie Alblas (was mijn beste vriendje, woonde op de Lauwerecht), Nelleke Snel (van de wasserij?) en Ali Wormgoor. Leerkrachten die ik nog weet zijn juffrouw Balkenende en meneer Bijkerk. Laatsgenoemde leerkracht vertelde ons dat hij had leren zoenen op de bolle kant van een lepel! Hoofd van de school was meneer Wiegers, een oudere, kalende maar vooral strenge man. Als je je bij hem moest melden had je dus een probleem. Ik zou mijn medeleerlingen uit die tijd nog graag eens willen ontmoeten!

van Arkel school, 1958

Ik ben in de 5e klas op deze school gekomen bij meester Bijkerk (Harm, voor zijn vrienden) en in klas 6 bij meester Bouw.

Ik ben in de 5e klas op deze school gekomen bij meester Bijkerk (Harm, voor zijn vrienden) en in klas 6 bij meester Bouw. Klasgenoten waren o.a. Arend Jan Dimmendaal en Paul Bottelier

van Arkel school, 1966

1e en 2e klas juffr.

1e en 2e klas juffr.balkenende, klas 4 en 5: harm bijkerk klasgenoten: nico van nimwegen, luuk emmink

van Arkel school, 1955

?